/ over ons

OVER EMPOSE

Bij Empose Nutrition geloven wij dat een gezonde en fitte leefstijl bepalend is voor de beste kwaliteit van leven. Het draagt bij aan geluk, energie en zelfvertrouwen. Elk persoon zou zijn lichaam en geest moeten gebruiken tot waar het toe in staat is. Laat ons je helpen je innerlijke atleet te versterken!

Tegenwoordig ziet de gemiddelde werkdag er zo uit: minimaal 8 uur lang zittend achter een computer. Het menselijk lichaam is hier niet voor gemaakt en dat eist zijn tol. Maar feit is dat dit nou eenmaal de verandering is die de mensheid ondergaat en we hier omheen moeten werken om toch een fit en gezond lichaam te behouden. Mensen zijn tegenwoordig druk met vanalles en vinden vaak ‘geen tijd’ om te sporten. Maar niets is minder waar. Iedereen, maar dan ook iedereen kan zijn innerlijke atleet naar voren brengen. Heb jij een fulltime baan? Dan zijn er voldoende manier om wel aan je lichaam te werken, trots te zijn op de doelen die je behaald en daarnaast te genieten van alle voordelen die het jou biedt. Een fitter lichaam = meer energie = meer productieve tijd! Door een slimme aanpak met de juist handvaten zoals een goede planning en voedingssupplementen die jouw voedingspatroon nog beter op pijl houden, is dit voor iedereen gemakkelijk te combineren met een druk bestaan. Verbaas jezelf en laat zien waar je toe in staat bent. Iedereen heeft een potentieel.KWALITEIT

Het hoogwaardige sportvoeding merk Empose Nutrition is jouw partner bij het behalen van alle sport-, fitness- en gezondheidsdoelen. ‘Accelerate your potential’ is de slogan waarmee Empose met trots jou de helpende hand biedt in dit proces. Met het leveren van high performance supplementen wordt ieder individu optimaal ondersteund. Het assortiment bestaat uit kwalitatief hoogwaardige en veilige voedingssupplementen. Elk recept is zorgvuldig gedefinieerd zodat de samenstelling een grote bijdrage levert aan jouw prestaties. Denk hierbij aan eiwitshakes, aminozuren, pre-workout, creatine en vitaminen. Alleen de lekkerste smaken weten een plekje te bemachtigen in het assortiment nadat deze uitgebreid zijn getest door het testpanel. Alle producten voldoen aan de Europese kwaliteitseisen voor voedselveiligheid met certificaten als HACCP, FSSC, ISO en GMP. Wat jouw sportieve doelstelling ook is: afvallen, spieropbouw, werken aan conditie of een gezonde leefstijl, het passende product is eenvoudig te vinden in het met zorg geselecteerde assortiment. Empose Nutrition beschikt over een kundig Research & Development team die ten alle tijden op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de voedingssupplementen branche. Voor nieuwe lanceringen, interessante weetjes en inspiratie, volg ons op social media!


VEILIGHEID

De voedingssupplementen van Empose Nutrition worden uitsluitend geproduceerd in fabrieken met een gereguleerde omgeving. Wij maken enkel gebruik van veilige, dopingvrije zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die vrij zijn van verboden stoffen. Tevens worden de microbiologische, analytische en sensorische parameters van onze producten regelmatig gecontroleerd. Alle producten voldoen aan de Europese kwaliteitseisen voor voedselveiligheid met certificaten als HACCP, FSSC, ISO en GMP.